Comerç a casa

Comerç de l'Escala
Sanimat

Sanimat

Serveis
C/Lleida ,10 (Poble Sec)
972770414
673669389

Descripció

SANIMAT GAMMA

Sanimat Gamma és una clara referència en el món de la construcció i les reformes en general, a la zona de l'Escala (Costa Brava), des de fa més de 40 anys.

Especialitzats en cuines, banys, projectes i reformes d'interiors i exteriors de principi a fi (sense intermediaris) i tot en materials per a la construcció.

Disposem de més de 580 m2 d'exposició i un magatzem de 1.200 m2 on trobarà un ampli assortiment de materials per no haver de desplaçar-se a les grans capitals de comarca, amb marques molt competitives com a exclusives i de qualitat.

A Sanimat Gamma disposem d'una amplitud de serveis on pot trobar tot per la cuina, bany, sanitaris, ceràmiques, parquet, xemeneies, barbacoes i sobretot, material per a la construcció. Sense haver de moure's de casa.

Els nostres serveis més destacats són els projectes de cuines i les seves reformes.

El nostre equip de Sanimat Gamma està format per professionals amb una extensa experiència per assessorar de forma personalitzada i per a cada un dels nostres clients, amb les seves inquietuds i on busquen unes solucions als seus problemes.

A més, ens diferenciem per comptar amb serveis de qualitat, transport, muntatge i assessorament que fan que la nostra relació amb el client sigui una experiència integral, còmoda i satisfactòria.


Dades de contacte:

E-mail: sanimat@sanimat-gamma.com

Web: https://www.sanimat-gamma.com/

Instagram: https://www.instagram.com/sanimatlescala/

Facebook: https://www.facebook.com/SanimatGamma

0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit