Misteris! (recull de contes i llegendes de por i misteri) Albert Quintana - Gra de Sorra
Albert Quintana - Gra de Sorra-Misteris! (recull de contes i llegendes de por i misteri)
Albert Quintana - Gra de Sorra-Misteris! (recull de contes i llegendes de por i misteri)
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Recull de contes i llegendes antics i urbans(!) dedicats a la temàtica del misteri i la por. Farem un viatge en el temps per veure i entendre com la nostra societat ha conviscut amb fenòmens estranys i desconeguts, i els ha donat una explicació: un recull d’històries màgiques i fantàstiques que deixaran sense alè els convidats que s’atreveixin a gaudir d’aquest moment.

Currículum

Fa més de quinze anys que em vaig iniciar en el món dels contes i del teatre. Ha plogut molt des de llavors; tot i això, continuo descobrint, i gaudint-ne, les meravelles que suposa narrar i posar-me davant del públic per explicar contes. Explico contes populars, àlbums il·lustrats i contes d’autor. He narrat en biblioteques, escoles, teatres i en molts racons i raconets de pobles de Girona i Catalunya. Vaig estudiar interpretació a El Galliner, al Col·legi del Teatre i als estudis de Txiki Berraondo, entre d’altres. I vaig ampliar la formació amb altres cursos i tallers d’altres disciplines i reciclatge teatral. He treballat a TV3, al TNC i en projectes creatius i grupals. Vaig estudiar educació infantil, tinc un postgrau en pedagogia teatral de l’Institut del Teatre de Vic i un postgrau en intel·ligència emocional de la Universitat de Girona (UdG).

He col·laborat amb Creu Roja, Fundació Pere Tarrés, Dipsalut, Entitats, Kilalia, escola de lleure Galligants i altres projectes: hi he fet tallers d’emocions, gènere i altres activitats pedagògiques o creatives.

Fitxa artística
Autoria:Gra de Sorra
Direcció:
Actor/Actriu:1
Durada de l'espectacle:50 min
Públic:Adults
Edats:Joves i adults
Fitxa tècnica
Mides escenari:3 m x 3 m
Temps de muntatge:30 min
Temps de desmuntatge:15 min (si no hi ha muntatge de so)
Requeriments tècnics per l'espaiEl pressupost no inclou l'equip de so ni el micròfon de diadema. En cas que estiguéssiu interessats/interessades que la companyia se'n fes càrrec, hi ha l'opció de llogar-ho.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Albert
Nom del grup:
Albert Quintana - Gra de Sorra
Telèfon mòbil:
675731363
Adreça electrònica:
hola@gradesorra.cat
Municipi:
L'Escala
Codi postal:
17130
Web:
www.gradesorra.cat
Import del caixet
200 euros
No exempt d'IVA (10 %)
Etiquetes
Text contemporani
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions