Juguem a inventar-nos contes! (jocs i/o xerrada) Albert Quintana - Gra de Sorra
Albert Quintana - Gra de Sorra-Juguem a inventar-nos contes! (jocs i/o xerrada)
Grup professional
TeatreTaller
Apte per a biblioteques
Públic familiar
Sinopsi

Es plantegen jocs per inventar-nos contes (hi ha l’opció de fer una xerrada). S’ofereixen tècniques d’improvisació per a diferents edats. L’objectiu és obtenir eines que ens ajudin a perdre la por a improvisar, a ampliar recursos i a moure’ns amb més llibertat pel nostre imaginari.

Tipus de sessions

Jocs 1: bàsics

Jocs 2: avançats

Jocs 3: recursos i eines per inventar o crear un conte.

Anem + enllà: projectes a partir dels contes

Currículum

Fa més de quinze anys que em vaig iniciar en el món dels contes i del teatre. Ha plogut molt des de llavors; tot i això, continuo descobrint, i gaudint-ne, les meravelles que suposa narrar i posar-me davant del públic per explicar contes. Explico contes populars, àlbums il·lustrats i contes d’autor. He narrat en biblioteques, escoles, teatres i en molts racons i raconets de pobles de Girona i Catalunya. Vaig estudiar interpretació a El Galliner, al Col·legi del Teatre i als estudis de Txiki Berraondo, entre d’altres. I vaig ampliar la formació amb altres cursos i tallers d’altres disciplines i reciclatge teatral. He treballat a TV3, al TNC i en projectes creatius i grupals. Vaig estudiar educació infantil, tinc un postgrau en pedagogia teatral de l’Institut del Teatre de Vic i un postgrau en intel·ligència emocional de la Universitat de Girona (UdG).

He col·laborat amb Creu Roja, Fundació Pere Tarrés, Dipsalut, Entitats, Kilalia, escola de lleure Galligants i altres projectes: hi he fet tallers d’emocions, gènere i altres activitats pedagògiques o creatives.

Fitxa artística
Autoria:Gra de Sorra
Direcció:
Actor/Actriu:1
Director/a:1
Durada de l'espectacle:50 min
Públic:Familiar
Edats:A partir de 10 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:Taules, cadires i punt de llum.
Temps de muntatge:30 min
Temps de desmuntatge:15 min
Requeriments tècnics per l'espaiEl pressupost no inclou l'equip de so ni el micròfon de diadema. En cas que estiguéssiu interessats/interessades que la companyia se'n fes càrrec, hi ha l'opció de llogar-ho.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Albert
Nom del grup:
Albert Quintana - Gra de Sorra
Telèfon mòbil:
675731363
Adreça electrònica:
hola@gradesorra.cat
Municipi:
L'Escala
Codi postal:
17130
Web:
www.gradesorra.cat
Import del caixet
225 euros
No exempt d'IVA (10 %)
Etiquetes
Contes i Narracions
Taller de contes
Taller de lectura
Valoracions
0 / 5
0 valoracions