Contes de la vinya i el vi H6 Clown
H6 Clown-Contes de la vinya i el vi
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Públic familiar
Sinopsi

S’expliquen contes que ens ensenyen com s’elabora el vi, llegendes sobre la vinya, històries entre ceps, l’ofici del vinicultor, jocs de paraules, refranys, dites populars i alguna endevinalla sobre la tradició del vi. Tot això, acompanyat d’àlbums il·lustrats. Amb aquesta activitat es pretén difondre la cultura del vi com a tradició popular, tan vinculada al nostre territori, des d’una perspectiva divertida i d’aprenentatge. Hi ha la possibilitat d’adaptar l’activitat en format de ruta guiada, a partir de contes i llegendes, per la vinya i els seus voltants, i també de fer una ruta de natura, posant èmfasi en la diversitat natural de flora i fauna que hi ha a la vinya: contes i històries dels animals, llegendes, el paisatge, les plantes i els arbres, etc.

Currículum

Anna Casals és clown i actriu, titulada per l’escola El Timbal de Barcelona i sòcia de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC). Ha cursat els estudis de postgrau en teatre i educació a l’Institut del Teatre de Vic, així com diferents estudis de veu i correcció postural a la Fundació Universitat de Girona. També ha fet cursos de tècnica Alexander, dansa contemporània, doblatge i cant. Com a pallassa va treballar amb la companyia Cop de Clown.


Raúl Martínez és clown i actor, i fa diversos tallers i cursos de formació teatral a l’escola de teatre El Galliner (teatre gestual, clown, etc). També participa en diversos tallers fets per Planeta Impro, El Terrat, Produccions Pears, Guillem Albà i Julien Cottereau.

Fitxa artística
Autoria:Anna Casals
Direcció:
Actor/Actriu:Anna Casals
Durada de l'espectacle:1 h
Públic:Familiar
Edats:--
Fitxa tècnica
Mides escenari:
Temps de muntatge:1 h
Temps de desmuntatge:1 h
Requeriments tècnics per l'espaiUna taula
Dades de contacte
Nom de contacte:
Raúl Martínez Monje
Nom del grup:
H6 Clown
Telèfon mòbil:
648584221
Adreça electrònica:
h6clown@hotmail.com
Municipi:
Arbúcies
Codi postal:
17401
Web:
www.h6clown.com
Import del caixet
Consulteu-lo
No exempt d'IVA (%)
Etiquetes
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions