Saltar al contingut

NOTÍCIES / Girona

XII Setmana dels Rahola

20 febrer 2024

XII Setmana dels Rahola

XII Setmana dels Rahola

L’edició d’enguany, que té lloc entre el 19 i el 29 de febrer, proposa quatre converses i una taula rodona per reflexionar sobre l'estat del periodisme actual.  Comptarà amb professionals de renom com Ramon Besa, Tomàs Alcoverro, Bernat Armangué i Vicent Partal, i retrà un homenatge al centenari de la ràdio amb Carme Martínez, Clara Jordan i Sílvia Espinosa.

Sota el títol de «La batalla informativa», la dotzena edició del cicle d'activitats vinculades a la comunicació que organitzen cada any la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes presenta un cartell de gran qualitat que ens ajudarà a reflexionar sobre l'ètica periodística, l'estat de salut de l'ofici en l'actualitat i el tractament de la informació en conflictes bèl·lics, ara que n'hi ha d'oberts arreu del món. 

En el marc dels actes programats, des del dia 7 de febrer es pot visitar la mostra «RaholaFoto2023» a la sala d'exposicions de la primera planta de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona. Es tracta d'una selecció de les imatges presentades en la passada edició dels Premis Carles Rahola. Es podrà visitar fins al 29 de febrer, de dilluns a divendres de 10 a 20 h. 

La gala de lliurament dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local, el dijous 29 de febrer a l'Auditori de Girona, tancarà deu dies intensos d'activitat.

 

Premis Carles Rahola