Saltar al contingut

Activitats al territori

La Diputació de Girona, com a ens públic, gestiona recursos de proximitat i dona suport als municipis, associacions i entitats locals sense ànim de lucre de les comarques gironines en l’organització i en la difusió de les seves activitats i projectes

Aquesta acció té dues línies de treball: d’una banda, fer efectiva la presència de la Diputació al territori, i, de l’altra, oferir un servei als municipis de les comarques gironines en l’organització i en la difusió d’actes públics.

Objectius

Col·laborar amb els ajuntaments i les entitats de les comarques gironines en la difusió de les seves activitats i projectes.

Crear, organitzar i gestionar propostes expositives de producció pròpia o en col·laboració amb organismes, ajuntaments i entitats.

Coordinar els circuits de difusió de les propostes expositives arreu del territori a través del Programa d’Exposicions Itinerants.

Difondre l’acció editorial de la Diputació de Girona mitjançant les presentacions de les publicacions de l’ens, que tenen com a objectiu la promoció, la recerca i la divulgació dels valors que configuren el territori, la societat, la cultura i el patrimoni de les terres de Girona.

Oficina de Difusió

972 185 128 | 972 185 129 difusio@ddgi.cat

Gran Via de Jaume I, 37, 6è 1a 17001 Girona

Horari de 8 a 15h