Saltar al contingut

NOTÍCIES / Girona

Inauguració de l'exposició «Itineraris literaris» al claustre de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona

16 novembre 2022

Exposició «Itineraris literaris»

La Diputació de Girona, en col·laboració amb la Universitat de Girona, presenta aquesta exposició basada en la col·lecció «Itineraris Literaris Autoguiats», que edita la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada - Carles Fages de Climent.

L’acte institucional, que va tenir lloc el passat dimarts 8 de novembre al Claustre de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona, va comptar amb la presència del Sr. Albert Piñeira, vicepresident segon i diputat de Cultura de la Diputació de Girona, del Dr. Salvador Martí, vicerector de Comunicació de la Universitat de Girona, i de la Sra. Mariàngela Vilallonga, directora de la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent.

La mostra aplega una selecció de textos de dinou volums de la col·lecció, amb la voluntat de difondre’n els continguts, donar a conèixer els espais que han inspirat i emocionat autors i autores i posar en contacte paisatge i literatura, natura i lletra. Es persegueix així promoure la divulgació de l’obra d’aquests escriptors i escriptores de les comarques gironines i dels estudis sobre la relació entre la literatura i el paisatge, l’impuls a la investigació sobre la patrimonialització del territori i la promoció de la creació d’itineraris literaris.

L’exposició es podrà visitar fins al 21 de desembre de 2022 (de dilluns a divendres de 07.45 a 21 h). Dissabtes i festius estarà tancada.

Més informació: exposició Itineraris literaris (ddgi.cat)

Fotografies: Miquel Millán