Saltar al contingut
Arts plàstiques

Evolució, realitat i moviment

Sergi Cadenas

L’exposició es compon d’una vintena de peces. La majoria són quadres en els quals es combina l’oli o l’acrílic sobre tela, ferro o fusta, però també s'hi poden veure escultures de ferro forjat de petit i gran format.

La mostra es planteja des de dues vessants: una, pensada amb l'objectiu de donar a conèixer la trajectòria de l'artista des dels seus inicis, i l'altra, centrada en les obres en què Cadenas ha estat treballant darrerament, que tenen el propòsit de donar sentit a la imatge tridimensional sobre una superfície plana. L'artista ho ha aconseguit convertint cada obra en un espai plàstic canviant mitjançant el moviment que necessàriament ha de fer l’espectador, caminant al voltant de l'obra.

Així és com l’artista reflexiona sobre el sentit de l’ésser humà: el valor de la vida, el pas del temps o la importància que tenen els moments més quotidians de la nostra existència.

L'exposició és la vuitena mostra que s'organitza en el marc del programa Exposicions Viatgeres, amb l'objectiu de donar suport als artistes gironins, potenciar l'art a les comarques de Girona i, al mateix temps, posara disposició dels ajuntaments i de les entitats propostes expositives de gran qualitat.

 
 

Documentació

Catàleg