Saltar al contingut
Instal·lacions

Exposició Filatèlica Fires i Festes de Sant Narcís

Societat Filatèlica Gironina

Com sempre, les Fires i Festes de Sant Narcís venen acompanyades de l'exposició que la Societat Filatèlica Gironina (SOFIGI) organitza cada any al claustre de la Diputació de Girona. Enguany, aquesta entitat ha volgut dedicar l’exposició al camí de Sant Jaume al seu pas per Girona i, d’aquesta manera, col·laborar amb l’Associació dels Amics dels Camins de Sant Jaume de les Comarques Gironines a fer difusió i donar visibilitat a les diferents etapes del tram de la ruta que discorre per les comarques gironines.

L’exposició posa èmfasi en el fet que aquesta ruta de pelegrinatge fins a Santiago de Compostel·la no només representa un camí espiritual, sinó també una bona manera de poder gaudir de la riquesa humana, paisatgística i cultural que el caminant es va trobant al seu pas.

És per això que enguany el mata-segells commemoratiu que s’ha creat per a l’ocasió té a veure amb aquesta tasca que des de fa temps està duent a terme l’Associació dels Amics dels Camins de Sant Jaume per senyalitzar les etapes del camí que passa per Girona.

Concretament, a la mostra que durant aquests dies de fires es podrà veure al claustre de la Diputació, hi haurà una col·lecció monogràfica de documents titulada «un resum del camí de Santiago a través de la filatèlica», que mostrarà les especificitats i els detalls del camí des de la perspectiva de les marques i els timbres postals.

Durant tot el matí d’aquest dimarts, 29 d’octubre, al mateix claustre de la Diputació, el mata-segells commemoratiu es posarà a disposició de les persones que hi estiguin interessades.