Saltar al contingut
Instal·lacions

Exposició Filatèlica Fires i Festes de Sant Narcís 2017

Societat Filatèlica Gironina

Com sempre, les Fires i Festes de Sant Narcís venen acompanyades de l'exposició que la Societat Filatèlica Gironina (SOFIGI) organitza cada any al claustre de la Diputació de Girona. I, seguint amb la tradició de dedicar l'exposició a una efemèride determinada, la mostra d'aquest any 2017 se centra en la commemoració dels 125 anys d'història del tren de Sant Feliu de Guíxols.

L'any 1982 s'estrenava una de les línies de ferrocarril més conegudes de les nostres comarques, la que unia les poblacions de Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro, Llagostera, Cassà de la Selva, Quart, Llambilles i Girona. Convertida ara en una via verda per a vianants i bicicletes (gestionada pel Consorci de les Vies Verdes de Girona), la creació d'aquesta via ferroviària el 1892 significà una fita cabdal per als pobles i ciutats que la van promoure, ja que, per mitjà d’aquesta via es connectava el port guixolenc amb la xarxa ferroviària internacional.

El diumenge 29 d'octubre, durant tot el matí, al claustre de la Diputació, la Societat Filatèlica Gironina posarà a disposició de les persones que hi estiguin interessades un mata-segells commemoratiu que s’ha fet per a l'ocasió.

L’exposició es podrà visitar de dilluns a diumenge, de 10 a 19 h.