Saltar al contingut
Acció social i cooperació

Refugiats Per què?

Refugiats, per què?

 Refugiats, per què?, sobre la realitat de les persones refugiades i la responsabilitat que tenim de conèixer i donar a conèixer les causes que aboquen milions de persones a fugir de casa. 

 

L’exposició Refugiats, per què?  de FundiPau, vol ampliar la mirada més enllà de la reacció solidària davant la crisi de refugiats dels darrers anys i contribuir a promoure canvis globals i estructurals que facin possible posar fi a les causes que cada dia obliguen milers persones a fugir de casa seva. 

No podem deixar que els conflictes s’eternitzin, ni promoure guerres que acaben provocant desastres humanitaris, ni ignorar el patiment de milers de persones en molts llocs del planeta.

Són 10 plafons amb el sistema "roll-up" fàcils de transportar i muntar. Inclou material en línia per a l'ampliació de la temàtica, consultable directament des del web del CeDRe.

Reivindicar el dret d’asil, fomentar l’acollida i generar actituds solidàries cap als refugiats que s'escapen de la violència, és imprescindible. 

Però és insuficient. Cal treballar sobre les causes que aboquen milions de persones a fugir de casa. No podem deixar que els conflictes s’eternitzin, ni promoure guerres que acaben provocant desastres humanitaris, ni ignorar el patiment de milers de persones en molts llocs del planeta.

L’exposició Refugiats, per què? vol ampliar la mirada més enllà de la reacció solidària davant la crisi de refugiats dels darrers anys i contribuir a promoure canvis globals i estructurals que facin possible posar fi a les causes que cada dia obliguen milers persones a fugir de casa seva. Perquè ningú no vol ser refugiat.

Pes per al transport: 20kg (10 paquets d'aprox. 2k/u)

Per sol·licitar aquesta exposició cal posar-se en contacte amb:  
Coordinadora d'ONG Solidàries de les Comarques Gironines (clicar per accedir a la pàgina web)
Mestre Francesc Civil, 3. 17005 Girona

Contacte: Núria Cuadrat: 972 21 99 16

O amb Virginia Garzón: vgarzon@fundipau.org  93 302 51 29