Saltar al contingut
Acció social i cooperació

Els meus colors

Associació El Trampolí

Cada any, els nois i noies de l’associació El Trampolí organitzen una exposició al claustre de la Diputació de Girona amb l’objectiu de donar a conèixer la feina de creació artística que els membres de l’associació fan al taller de l’artista Àngela Villegas.


La base fonamental de la creació de totes aquestes obres es troba en el desenvolupament de l’atenció i la creativitat dels artistes d’El Trampolí, atès que en la realització dels quadres la tècnica és completament lliure i els estímuls s’intensifiquen al màxim.


En conjunt, aquestes obres representen la personalitat i l’estat d’ànim dels artistes d’El Trampolí presents a la mostra: blancs, negres, grisos, vermells, blaus, grocs, taronges, roses, verds... simbolitzen la puresa, la perfecció, la tendresa, el valor, la música, la màgia..., depenent de les tonalitats amb les quals cada artista treballa.


Associació El Trampolí. L’associació El Trampolí, nascuda el febrer de 2000, està formada per un conjunt de joves amb disminució psíquica de l’Alt i del Baix Empordà, juntament amb un equip de voluntaris, col·laboradors i professionals.


Mitjançant aquesta plataforma, els membres de l’associació El Trampolí treballen la creativitat, la psicomotricitat i l’agilitat mental gràcies a les activitats que desenvolupen, com ara teatre, cuina, informàtica, ioga, escriptura i pintura.

Per a més informació: http://www.eltrampoli.net/