Saltar al contingut
Acció social i cooperació

Arte y superación

Associació de pintors Con la Boca y con el Pie

L’associació de pintors Con la Boca y con el Pie és una organització internacional formada per artistes que, a causa d’una malaltia o d’un accident, no poden utilitzar els braços i que han après a pintar amb la boca i els peus. La finalitat d’aquesta associació és ajudar els artistes amb greus minusvalideses físiques mitjançant la concessió de beques i la difusió i divulgació de la seva obra mitjançant exposicions.

L’exposició que es presenta al claustre de la Diputació de Girona ha itinerat per Logronyo, Ponferrada, Ciudad Real, Santiago de Compostel·la, la Corunya, Guadalajara, Gijón, Saragossa, Santander, etc. Altres mostres organitzades per Con la Boca y con el Pie han arribat en llocs del món com ara Mèxic, Xangai, Sydney, Atlanta, Viena, Lisboa o Liechtenstein, la qual cosa prova que l’activitat de l’associació en l’àmbit de les exposicions és contínua.

Aquesta mostra acull una vintena de peces realitzades per deu artistes: Manuel Parreño, Cristóbal M. Toledo, Francisco Palos, Pilar Porras, Florín Ángel, María Dolores Vázquez, Virginia Calderón, Luis Lorenzo, Alejandro Pinazo i Francisco Javier Planells.

Per a més informació: http://www.apbp-spain.com/

 

Documentació

Catàleg