Saltar al contingut
Acció social i cooperació

Jo sóc així

Associació El Trampolí

Un any més, l'associació El Trampolí comptarà amb una exposició amb recorregut itinerant per les comarques de Girona que es podrà veure per primer cop al claustre de la Diputació de Girona.

Amb el títol «Jo sóc així», els nens i nenes de l'associació han pogut experimentar amb la fotografia gràcies a un taller dirigit per Maite Cobos.

Prop d'una vintena d'imatges il·lustren les ganes d'aprendre i expressar-se dels nois de l'associació. Aquests tallers serveixen per estimular tot tipus de sensacions  i apropar els usuaris d'El Trampolí a diferents mètodes artístics per deixar anar la imaginació.

Associació El Trampolí. L'associació El Trampolí, nascuda el febrer de 2000, està formada per joves amb disminució psíquica de l'Alt Empordà i del Baix Empordà, juntament amb un equip de voluntaris, col·laboradors i professionals.
Mitjançant aquesta plataforma, els membres de l'associació treballen la creativitat, la psicomotricitat i l'agilitat mental gràcies a les activitats que desenvolupen, com ara teatre, cuina, informàtica, ioga, escriptura i pintura.

Més informació a: www.eltrampoli.net/