Saltar al contingut
Fotografia documental i fotoperiodisme

La masia. El pas del temps

Vicenç Rovira

El fotògraf Vicenç Rovira presenta un exposició en què planteja una reflexió sobre el pas del temps mitjançant diferents imatges d’una masia en runes. L’objectiu del fotògraf és transmetre la bellesa que traspuen aquests indrets que, malgrat estar deshabitats, tenen una llarga història al darrere. En les imatges, l’espectador hi podrà observar com la natura s’ha barrejat involuntàriament amb la masia, i com les parts d’aquesta que encara es conserven han canviat la seva funció original. En resum, «La masia: el pas del temps» és un projecte fotogràfic que ajuda a prendre consciència del valor que té el nostre territori i el reconeixement de la nostra identitat.


L’exposició es compon d’un conjunt de 23 fotografies de 40 × 50 cm. Malgrat que Vicenç Rovira s’ha centrat bàsicament en imatges en blanc i negre, en aquesta ocasió el fotògraf ha treballat les imatges en color, i així ha pogut subratllar els petits detalls de la realitat que li interessen.


«La masia: el pas del temps» es va poder veure fa pocs mesos a la sala Les Bernardes Photo de la Casa de Cultura les Bernardes de Salt, i ara ha passat a formar part del projecte d’Exposicions Itinerants de la Diputació de Girona gràcies a l’acord de col·laboració existent entre la Diputació i la Casa de Cultura les Bernardes.

 

Documentació

Catàleg