Saltar al contingut
Acció social i cooperació

Jo ho faig

Associació El Trampolí

«Jo ho faig» és el nom que els nois i noies de l'associació El Trampolí han escollit per titular la seva darrera exposició, centrada en la feina de creació plàstica que han estat realitzant durant aquest darrer any al taller de l'artista Àngela Villegas.
Un cop més han escollit el claustre de la Diputació de Girona per mostrar les obres per primer cop, encara que es preveu que l'exposició tingui un recorregut itinerant per diferents sales d'exposicions de la demarcació gironina.
«Jo ho faig» consta d'una vintena de quadres de roba sobre fusta. A partir d'aquest material i suport, els nois i noies de l'associació El Trampolí han anat experimentant amb la seva pròpia personalitat artística. La tècnica és completament lliure i això fa que els estímuls s'intensifiquin al màxim. Així, les obres acaben complint l'objectiu del projecte: representar a través de l'art l'estat emocional i la personalitat dels artistes.

Associació El Trampolí. L’associació El Trampolí, nascuda el febrer de 2000, està formada per joves amb disminució psíquica de l’Alt i del Baix Empordà, juntament amb un equip de voluntaris, col·laboradors i professionals.
Mitjançant aquesta plataforma, els membres de l’associació treballen la creativitat, la psicomotricitat i l’agilitat mental gràcies a les activitats que desenvolupen, com ara teatre, cuina, informàtica, ioga, escriptura i pintura.