Saltar al contingut
Fotografia documental i fotoperiodisme

Àlbum de famílies

La vida quotidiana de sis famílies homoparentals Catalina Gayà i Mattia Insolera

L'exposició dóna llum a la vida quotidiana de sis famílies homoparentals; a partir de les fotografies s’explica com és el dia a dia d'aquestes famílies i quin és el seu entorn social i familiar.

La mostra és una reformulació del projecte guanyador de la II Biennal Internacional de Fotografia (impulsada per INSPAI), realitzat pels fotògrafs Catalina Gayà i Mattia Insolera. Els autors expliquen que el projecte va sorgir arran de l'aprovació de la llei del matrimoni entre persones del mateix sexe, l'any 2005, i el conseqüent canvi social que aquesta llei va suposar.

El projecte posa en relleu els diferents papers que té la imatge, que van des de la vessant més cultural fins a la més documental i informativa, de manera que adquireix una funció social que dóna un valor afegit de conscienciació i de denúncia.

La mostra està formada per trenta-sis fotografies en color (sis de cada família), de 75 x 50 cm, encara que la mostra es pot reduir en funció de l'espai que hagi d'ocupar. A les imatges es poden veure moments típicament familiars com ara l'instant de just abans d’anar a dormir, una visita a un museu, la celebració d'un aniversari o una sortida al poble amb els avis.

Per a més informació:
http://www.inspai.cat

 
 

Documentació

Catàleg