Saltar al contingut
Acció social i cooperació

Des voies et des vies

Communauté d'Agglomération du Le Grand Narbonne

Aquesta exposició és fruit d’un acord de col·laboració que la Diputació de Girona ha establert amb la Communauté d’Agglomération le Grand Narbonne en matèria de cultura i de promoció turística, amb l’objectiu d’aprofitar les sinergies existents entre les dues institucions.

«Des voies et des vies», organitzada per la Communauté d’Agglomération le Grand Narbonne amb la participació del Photo Caméra Club d’Ouveillan, Photo-Sprint à Narbonne, Photo Club de Canet d’Aude, Photo Club Malhacois i del Service Communication, es podrà veure al claustre de la Diputació de Girona de l’11 al 24 de maig.

Es tracta d’una mostra fotogràfica a través de la qual es fa un recorregut pels elements més característics del territori que integra Le Grand Narbonne, que se situa a la regió del Llenguadoc-Rosselló. La mostra té com a fil conductor les rutes terrestres, fluvials i marítimes, amb l’objectiu d’arribar “al cor d’una terra plena de llum”.

La Communauté d’Agglomération du Grand Narbonne és una estructura supramunicipal francesa (integrada per 38 ajuntaments) situada al departament de l’Aude, a la regió del Llenguadoc-Rosselló.

 

Itineràncies anteriors