Finances per a no financers amb Finanpolis

Data d’inici 14/04/2021
Data de finalització 28/04/2021
Durada 10 hores
Horari 10h.

Descripció

APRÈN FINANCES BÀSIQUES JUGANT!

Descobreix què t'explica el compte de resultats del teu negoci i planifica els teus números per a no quedar-te en números vermells.

Amb aquest curs online de finances bàsiques empresarials gamificat obtindràs seguretat i capacitat per entendre les finances de la teva empresa.

No es requereixen coneixements previs de finances. Faràs la formació al teu ritme a través d'una plataforma on trobaràs vídeos, proves, reptes i sorpreses. Tindràs material descarregable i plantilles a la teva disposició. Farem 4 trobades grupals virtuals de seguiment i en tot moment tindràs un xat intern on resoldre els teus dubtes.

Treballarem dos mòduls en dues setmanes, els mòduls són:

Interpretar un Compte de Resultats (vocabulari financer, saber si una empresa guanya o perd diners, analitzar despeses, interpretar els llistats que ens dóna la gestoria, comparar i analitzar els resultats del negoci per prendre decisions)

Pressupost de Tresoreria (com preparar un bon pressupost de despeses, pressupost de tresoreria, analitzar els pics i fer-ne seguiment, com prevenir els números vermells)

T'atreveixes a aprendre?

 

Formadora: Elisa Martínez Benito, creadora

 

Finances per a no financers amb Finanpolis
Dinamig

Organitza

Dinamig

Format On-line
Preu gratuït
Persones destinatàries Empresàries, Emprenedores
Certificat d’assistència No
Pràctiques a l’empresa No
Família Finances, administració i gestió d'empreses

Voleu rebre alertes de formacions similars?

Subscriviu-vos al nostre butlletí d’informació.