Pneumàtics Perelló

Pneumàtics Perelló

Tallers de vehícles
C. Mas Falgàs, 8-12
972 240 816

Descripció

A Pneumàtics Perelló sabem que el bon estat dels pneumàtics és imprescindible per a la vostraseguretat. Per aixó disposem de treballadors altament qualificats i amb anys d’experiència, que us assessoraran a l'hora d’escollir els pneumàtics més adequats per al vostre vehicle. Dins una àmplia gama de models, podreu escollir el que s’adapti més a les vostres necessitats, i podreu triar entre les millors marques del mercat.

Revisions PRE-ITV
Els nostres professionals repassaran el vostre vehicle abans de la revisió oficial de la ITV, i detectaran totes aquelles anomalies i mancances que pateix. Aquest assessorament us permetrà fer una posada a punt del vostrevehicle i passar la revisió de la ITV amb èxit. Estalviareu temps i diners. 

Manteniment
Oferim serveis de manteniment a tot tipus de vehicles i segons el paràmetre de cada fabricant. En aquesta linia, us oferim els següents serveis:

Canvis d’olis i filtre
Filtres d’aire
Filtre de combustible
Líquid de frens
Líquid de direcció
Bugies
Corretja de distribució
Pastilles de fre
Nivell de bateria
Anticongelant
Neteja-parabrises

Mecànica
Posem al vostre abast un servei de mecànica integral del vehicle.  A partir de les tecnologies més avançades, i amb els coneixements dels nostres professionals, detectem tot tipus d’averies, i us oferim solucions en:

Sistemes de distribució
Embragatge
Motor
Culates
Canvis
Sistema d’injecció
Escapaments
Sistemes Anticontaminació

Frens
El sistema de frens del vostre vehicle requereix sempre de la màxima. Un sistema de frenada en bon estat facilitarà la conducció i us garantirà una major seguretat. En aquest sentit nosaltres us oferim els següents serveis:

Substitució de discos de fre
Substitució de pastilles de fre
Revisió del líquid de fre0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió

Copyright © 2022 Vilablareix. All rights reserved.