Grues Viñolas

Grues Viñolas

Construcció, reparacions i manteniment
Ctra. N-II, km 692
972 875 088
609 405 373

Descripció

Grues Viñolas va ser fundada per Joan Viñolas i Palahí i Francisco Viñolas. Primerament es varen dedicar a la reparació d’automòbils i maquinària agrícola en un taller situat a la població de Sant Dalmai. Durant la dècada dels anys seixanta varen iniciar l’activitat de servei de grua les 24 hores i més endavant a col•laborar amb les primeres companyies d’assistència en carretera.

Des dels seus inicis Grues Viñolas ha adquirit el compromís permanent de millorar els seus serveis per adequar-se a les necessitats del sector.

Els més de 50 anys d’experiència ens han portat a conèixer quines són les demandes del mercat, i amb el temps hem aconseguit un dels nostres principals objectius: oferir-los un bon servei.

Per això contem amb un equip de professionals especialitzats en l’assistència en carretera, així com una àmplia i variada flota de vehicles completament renovada.

Les principals companyies d’assegurances i assistència en carretera han dipositat la seva confiança en nosaltres.

Formem un equip humà que permet situar la nostra empresa com un dels millors serveis de grua i assistència en carretera de la província.

Gràcies per confiar en nosaltres.


Segueix-nos a Facebook i Instagram.


0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió

Punt Informació de Promoció Econòmica i Turisme l Ajuntament de Vidreres l Av. Mediterrània, núm. 1 l Tel. 972 875 070 l promocioeconomica@vidreres.cat