Comerç a casa

De la Botiga a casa Ripoll

De la Botiga a casa

Packton

Packton

Comerç
C. Dalí, 6
972 703 018
667 694 376

Descripció
Packton, serveis integrals per a l’oficina, és la secció del CET de la Fundació MAP que dona serveis plens a les necessitats operatives que les oficines tenen, tant d’empreses privades com institucions públiques. 


Lloguer i Venda d’impressores: Contractes de lloguer d’impressores multifunció de darerra tecnologia amb pagament per ús. Instal·lació i manteniment inclòs. Monitorització de l’estat de les impressores amb subministre automatitzat de consumibles. Solucions personalitzades i amb la garantia de HP. Facturació mensual.


Venda de mobiliari d’oficina: Fes del teu lloc de treball un espai  comfortable i atractiu. Packton disposa de servei de disseny de l’espai i ofereix mobiliari de línies contemporànes i cadires de gran qualitat de fabricants europeus. Transport i muntatge inclosos en el servei.


Destrucció de paper confidencial: La Llei de protecció de dades (LGPD 15/1999) implica a les empreses la gestió de documents confidencials. Packton ofereix el servei de destrucció de paper confidencial, amb la seguretat requerida per la normativa vigent: garantim un nivell de seguretat 3 (dimensió del tall 7’8 x 55mm). Estem certificats per la norma DIN 32757-1. Recollem la documentació a casa del client i emissió de certificat de destrucción en menys de 48 hores.


Venda de consumibles i material d’oficina a través del nostre portal de comerç en línea.


Consulta tots els nostres productes:

 🖨 PACKTON 🖨

Per telèfon: 

 972703018

O per Whatsapp:

  667694376

Podeu seguir-nos a:

 Facebook

#ripolléscomerç

0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit