Comerç a casa

De la Botiga a casa Ripoll

De la Botiga a casa

Bikes Ripoll

Bikes Ripoll

Comerç
C. Progrés, 43
972960292
636 272 167

Descripció


A Bikes Ripoll us oferim bicicletes, equipacions i components tant per a la pràctica del ciclisme de carretera i per a BTT. Disposem d'un ampli ventall de marques com SCOTT, BULLS, LAPIERRE, GOHST. A més de components de marques com Shimano, Sram, Rotor, Mavic, HED, DT Swiss, Fox, Rock Shox, Ritchey entre d'altres, o complements de firmes tan importants com Assos, Rh+, Pearl Izumi, Spiuk, Prototype, Fi:zi'k ...

Si el que prefereixes és gaudir del paissatge i desconnectar desplaçant-vos amb bicicleta, també tenim tot un ampli ventall de components i accessoris de cicloturisme que us permetran anar segurs i tranquils durant la vostra aventura.

Avui en dia, el segment més creixent, important i nou és el món de les e-bikes i nosaltres a Bikes Ripoll som especialistes en bicicletes elèctriques i els nostres mecànics han fet formacions oficials de les marques més prestigioses de motors BOSCH, SHIMANO, BROSE, YAMAHA, FAZUA, etc. i bateries per a bicicletes elèctriques que equipen les nostres BULLS, SCOTT, LAPIERRE, GOHST.

SOM UN PRESTIGIÓS TEST e-BIKE CENTER, disposem de bicicletes de test de marques tan conegudes com SCOTT i BULLS.


LLOGUER
SERVEI DE LLOGUER TEMPORALMENT NO DISPONIBLE


LLoguer e-BIKES, carretera i muntanya.


SERVEI TÈCNIC
Tot tipus de reparació, amb personal qualificat.Venta
Venta de tot tipus de bicicleta: e-BIKES, carretera, muntanya, gravel, cicloturisme, accessoris i molt més.
BIOMECÀNICA
Elimina molèsties i augmenta l'eficiència!Estudi de la pedalda per ordinador i customització de la bicicleta.Consulta tots els nostres productes i serveis:

Per telèfon: 
 972960292

O per Whatsapp: 
  636272167

Podeu seguir-nos a:
#ripolléscomerç0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit