Comerç a casa

Compra i reserva a Llançà

Compra i reserva a

SK KAYAK Escola de Piragüisme

SK KAYAK Escola de Piragüisme

Esports nàutics - Nàutica
Passeig Marítim, 4
627 433 332

Descripció

SK KAYAK és un centre de caiac de mar a la Costa Brava especialitzada en snorkel i guiatges a la natura. Som un equip de professionals  que inclou Diplomats en turisme, tècnics en Ecoturisme i Llicenciats en Ciències de l’Educació Física i Esport i Guies de Natura apassionats pel caiac, pel mar i per ensenyar la nostra passió.

Als membres de SK KAYAK ens agrada el contacte amb el mar i el contacte amb la gent, estimem el nostre entorn i ens apassiona poder fer descobrir la Costa Brava d’una manera sostenible a treves del caiac de mar.

La Filosofia de treball de SK KAYAK i l’actitud de proximitat cap al client fa que fem productes a mida i  experiències en caiac úniques per descobrir les singularitats del territori de Costa Brava posant en valor els aspectes culturals locals. Compartir experiències i coneixement forma part de la nostra manera d’entendre el mon.

Ens agrada fer les coses bé i ens esforcem per millorar temporada a temporada! Ens hi ajudes? Fes-nos crítiques constructives o aporta idees per incorporar!


QUE ENS FA DIFERENTS:

Pau Calero, el gerent de SK KAYAK, és un dels pioners del caiac de mar a Catalunya i un referent en les propostes eco turístiques a la Costa Brava.

Treballem en un entorn privilegiat el Parc Natural del Cap de Creus i el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

 SK KAYAK té una dimensió social que ha fet de Llançà un dels referents del caiac de mar a la Costa Brava i a Catalunya.

 Som un a empresa oberta tot l’any que cuida la Responsabilitat Social Corporativa (CSR) amb mesures laborals i de relació amb entitats del territori.

A SK KAYAK ens renovem constantment per tal d’acostar els nostres visitants a l’entorn de Llançà.

Impulsem l’Ecoturisme en caiac a la Costa Brava amb l’objectiu de:

Incrementar el valor del patrimoni històric, cultural, social i natural marítim i pesquer del municipi en totes les activitats guiades en caiac que proposem.

Desestacionalitzar la temporada turística a Llançà i,  d’aquesta manera, generar activitat a les empreses del municipi en la temporada baixa.

Fomentar el treball en xarxa a través de les empreses locals de Llançà i generar sinèrgies amb l’administració pública.

Oferir productes al municipi adreçats a segments específics de visitants.Apostar per oferir activitats sostenibles, relacionades amb la pràctica de l’ecoturisme i molt vinculades amb l’aplicació de la Carta Europea del Turisme Sostenible que aplicarà properament el Parc Natural del Cap de Creus.

Ens hi acompanyes?


Per més informació i reserves a info@skkayak.com o bé truca'ns al 627 433 332.

0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit