Comerç a casa

Compra i reserva a Llançà

Compra i reserva a

Hotel Beri

Hotel Beri

Restaurants - Bars, Hotels
C/ La Creu, 16
972 38 01 98

Descripció

Un establiment privilegiat ubicat a la zona nord de la Costa Brava, a la Vila de Llançà, en un entorn privilegiat entre el Mar Mediterrani, el Paratge Natural de l’Albera i el Parc Natural del Cap de Creus.

Situat al casc antic del poble i a un quart d'hora del Port, permet als nostres clients descobrir la costa, la gastronomia, la cultura i totes les activitats que ofereix Llançà i les seves proximitats.

L’Hotel Beri fou fundat l’any 1966 per la família Riera-Falcó. Des d’aleshores, hem treballat per oferir als nostres clients un tracte personalitzat en un ambient familiar, per tal que puguin gaudir al màxim de la seva estada.

L’Hotel disposa de 2 sales amb capacitat fins a 250 persones per tal de poder realitzar celebracions de tot tipus com casaments, aniversaris, reunions, així com dinars de germanor o excursions per la tercera edat. 

En el cas d’estar allotjat a l’Hotel oferim el servei de pensió completa, mitja pensió o només l’esmorzar. Al matí, se serveix un bufet fred, amb diferents begudes, embotits de la zona, cereals, dolços, iogurts, fruita del temps,... Els serveis de dinar i sopar consten d’un menú complet de 3 plats, postres i begudes incloses.

També els clients que no estiguin allotjats al nostre hotel tenen la possibilitat de menjar al restaurant el menú diari, el turístic o la carta.


Dades de contacte:
Adreça: C/ La Creu, 16
Telèfon: 972 38 01 98
Correu electrònic: info@hotel-beri.com

Instagram: hotelberi

0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit