Comerç a casa

Comerç de Cistella
Bodegues Mas Vida

Bodegues Mas Vida

Alimentació
Afores s/n
93 204 55 98

Descripció

Mas Vida és un projecte de petit format, de recuperació del paisatge cultural al voltant d’una petita ermita (la Mare de Déu de Vida) i un mas (el Mas Vida) a Cistella a la zona de les Garrotxes d'Empordà Garrotxes d'Empordà.

Treballar la vinya, l’olivet i el bosc de manera sostenible (amb certificat ecològic pel  CCPAE) fa que modifiquem l’entorn amb consciència, sense perdre de vista que el nostre pas per aquest món no és més que una gota d’aigua a l’oceà, deixant-lo millor del que el vam trobar. L'observació i l'error ens han ensenyat que la terra et dóna el que li dónes tu a ella, per això la treballem amb el màxim amor i respecte. Sentint que formem part d'un tot.

Entenem que per fer vi i oli ecològic  hem d'anar més enllà de deixar de fer servir sistèmics i herbicides, per això ens esforcem a aconseguir un sòl més viu cada dia mitjançant l'agricultura regenerativa. Perquè les plantes tinguin tot el que necessiten per viure de la millor manera i el seu fruit sigui un aliment complet.

Tot el nostre vi s'elabora a partir de raïms de les nostres vinyes, no viatgen més de 500 de les vinyes fins al celler. Cada ampolla plena pesa menys d'1Kg i tot el que l'embolcalla es procedeix de proveïdors situats a menys de 300 Km a la rodona al voltant del celler. El mateix passa amb l'oli, totes les olives que fan l'Oli per amanir la VIDA són produïdes per les nostres oliveres.

Per això volem que et beguis la vida, aquí, a la voreta nostra. Creiem fermament que fer xarxa és una de les fortaleses dels projectes de petit format, per això formem part de diversos col·lectius que ens ajuden a donar-nos a conèixer com ara Pam a PamDO Empordà, la Ruta del Vi DO Empordà... Fem territori i visca la VIDA!

0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit