Comerç a casa

Comerç de La Cerdanya

Comerç de

metre QUADRAT Cerdanya

metre QUADRAT Cerdanya

Serveis, Decoració i llar
c/Alfons I, 38 A, local 2
972 283 057 / 689 655 849

Descripció


Metre QUADRAT Cerdanya és un centre de disseny d’interiors i reformes integrals situat a Puigcerdà. Fem servir productes d’alta qualitat i tenim compromís amb el client.


El nostre sistema de treball es basa en començar creant una proposta a mida segons les necessitats de cada client i, una vegada aprovada la proposta presentada, dissenyem el teu espai, concretant l’elecció definitiva de colors, acabats i detalls, ocupant-nos de l’execució integral del projecte d’acord amb els terminis previstos.


Ens ocupem de tot: gestionarem tots els detalls relacionats amb la teva obra o reforma, perquè només hagis de encarregar-te de gaudir-la. L’experiència ens avala a l’hora de superar les expectatives més exigents dels nostres clients.


Un cop acabada l’obra o reforma, posarem a la teva disposició un servei postvenda perquè puguis consultar-nos qualsevol dubte o resoldre incidències.


Visita el nostre show-room a Puigcerdà.


metre QUADRAT Cerdanya - Interiorista en PuigcerdáMetre Quadrat Cerdanya: Reformes Interiorisme Disseny Decoració – Reformes  integrals d ela casa a la Cerdanya, cuines Santos, banys, ceràmiques i  parquets

Podeu seguir-nos a:

 Instagram

Associació de comerç de Puigcerdà


0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit