Comerç a casa

Comerç de La Cerdanya

Comerç de

Llivins Mountain Wines

Llivins Mountain Wines

Cultura i educació, Turisme, Restauració
Camí de carrer d'en Calvera, s/n
679 927 007
679 927 007

Descripció

L’olor de verema es respira finalment a la Cerdanya. Després de plantar els primers ceps a la primavera del 2010, el celler de Mountain Wines- Vins de Muntanya, essent així, el primer celler de Cerdanya. Aquest celler d’elaboració de vins es troba emmarcat dins la mateixa finca de la vinya, a Llívia, garantint així la màxima interacció entre la vinya i el vi.

Dues passions ben arrelades, muntanya i enologia es fonen en aquest nou i singular projecte de viticultura i enologia d’alta muntanya, buscant la màxima expressió del territori. Un projecte fet a Cerdanya, amb gent de Cerdanya, recuperant així la viticultura a la nostra comarca com a art agrícola tradicional…

L’alçada, la singular amplada de la vall de Cerdanya, la seva orientació única al Pirineu (est-oest), l’elevada insolació al seu vessant sud on han estat plantats els ceps i, com no, el característic i desafiant clima de muntanya han estat els factors determinants en aquesta plantació de vinya a Cerdanya a la recerca d’un objectiu molt clar per part dels seus responsables tècnics, enòlegs professionals amb una dilatada experiència i apassionats de la muntanya: Poder elaborar, gràcies a aquestes condicions, el primer ICEWINE (vi de gel) del país de forma totalment natural, així com una gama de vins blancs de màxima qualitat.


A 1225 mts, neixen els raïms de Mountain Wines - Vins de Muntanya, fruit d’una curosa, ecològica i heroica viticultura d’alçada ben estudiada prèviament, desafiant els elements climatològics propis de la nostra vall, per a poder oferir uns vins amb una identitat pròpia. Després de les fermentacions controlades per als seus tècnics, els vins descansen al celler, esperant el seu afinament i estabilització natural aprofitant les baixes temperatures de l’hivern, per a veure finalment la llum. Sense presses, cuidant tots els detalls als màxim, per a poder oferir finalment un vi d’alçada, a l’alçada de les grans ocasions.

                                  

 


0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit