Comerç a casa

Comerç de La Cerdanya

Comerç de

Hotel Adserà

Hotel Adserà

Allotjament
c/Pere Adserà, s/n
972 892 001

Descripció


L’Hotel Adserà és un establiment tradicional de muntanya amb un ampli jardí i zona de jocs exterior, situat en plena natura, envoltat de boscos d’alta muntanya i prats, amb vistes panoràmiques de la vall de la Cerdanya.

Ens trobem a 2 km de l’Estació d’Esquí i Muntanya de La Molina. Posem a la disposició dels nostres clients un aparcament privat situat al peu de La Pista Llarga de La Molina.

Els orígens de l’Hotel Adserà es remunten a l’any 1934, quan el seu fundador, en Pere Adserà Tomàs, va emprendre la construcció de la primera part de l’edifici.
L’hotel disposa de 40 confortables habitacions i d’amplis salons, perfectes per a relaxar-se després d’una jornada d’esquí o bé de gaudir d’una excursió pels boscos dels voltants. A l’estiu, també poden gaudir de piscina exterior.

També disposem del restaurant El Tirol, situat a la Pista Llarga de la Molina, que ofereix servei de bar-cafeteria, entrepans, carn a la brasa i plats típics de muntanya. 

A l’Hotel Adserà, tenim cura del seu benestar i salut. Posem a disposició seva amplitud i seguretat. Disposem de 3000 m2 a les nostres instal·lacions i de 6000 m2 de jardí exclusiu per als nostres clients.

Al nostre hotel, les vostres mascotes hi són benvingudes.Podeu seguir-nos a : 

Facebook

    Instagram


0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit