Comerç a casa

Comerç de La Cerdanya

Comerç de

Club Esportiu Cerdanya Pirineus

Club Esportiu Cerdanya Pirineus

Esport i oci
c/Puig, 4
636 790 580
636 790 580

Descripció

El Club Cerdanya Pirineus és un club que va néixer el 2015, situat a la comarca de la Cerdanya, en un dels millors llocs per a la pràctica del  trail running, tenim una gran varietat de senders, boscos, muntanyes i cims per a poder fer la pràctica d’aquest esport que tant ens fa gaudir  durant tot l’any.

Dins el nostre jardí hi tenim dues de les curses més conegudes en l'àmbit  estatal, per la seva duresa, l'Ultra Cerdanya i laVerticalAlp  Sky Race, on els seus recorreguts passen pels llocs més atractius de la comarca.

Una de les tasques més representatives del nostre club és l'escola de Running, on no només es formen els futurs atletes, el nostre objectiu sempre ha estat poder oferir la possibilitat que els nens/es és familiaritzin amb el nostre entorn, la muntanya, combinant-ho amb l’esport,companyia, natura i bons valors.

La nostra metodologia es basa sobretot a fer una bona base. Les sessions les fem a l’exterior, amb frontal quan pel canvi d’hora encara és fosc, combinant tant tècnica de cursa, base aeròbica, relleus, cursa obstacles…etc. Durant la temporada intentem que toquin tots els esports relacionats amb la muntanya. Un dia fan esquí de muntanya, un altre esquí de fons, telemarc, orientació, raquetes de neu, escalada, BTT, etc.

En els darrers anys també s’ha incorporat seccions femenines i masculines per adults, les sessions són d'una hora, on dins d’elles seguim una estructura d’escalfament, part principal i sobretot estiraments i tornada a la calma en acabar.

 

Cal destacar que el club s’hi pot fer soci qualsevol persona amant del trail running i de la natura i que es vulgui aprofitar dels diversos descomptes que hi podem trobar.

 

ENTRENAMENTS

Dies entrenaments nens 
Dimarts (Bellver de Cerdanya, 17.30h a 19h),dijous (Alp, 18 a 19.30h).

Dies entrenaments adults 
Secció femenina: Dilluns (Bellver deCerdanya, 19h a 20h) , dijous (Alp, 18.15h a 19.15h). 
Secció masculina: Dijous (Alp,18.15h a 19.15h).                 

CONSULTEU LES NOSTRES QUOTES 0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit