Comerç a casa

Comerç de La Cerdanya

Comerç de

Agrobotiga Cerdanya

Agrobotiga Cerdanya

Alimentació
C/ La Solana, 2 - baixos
623 222 137

Descripció

A la Cerdanya hi tenim productors que ofereixen productes excepcionals, a l’Agrobotiga els volem donar la possibilitat d’expressar-se.
A la nostra botiga hi trobareu productes de temporada de la comarca, arribats directament des del productor.

L’Agrobotiga Cerdanya es vertebra en dues necessitats territorials detectades. D’una banda, generar ocupació de qualitat en el marc de l’Economia Social i Solidària en un dels sectors de valor pel territori, i, d’altra banda, en donar un impuls i dinamitzar la venda i promoció dels productes agroalimentaris de Cerdanya des d’una perspectiva de valor, participació i ètica mediambiental.
El projecte de l’Agrobotiga, per tant respon a diferents necessitats de persones agricultores, ramaderes, elaboradores, consu-midores i d’entitats socials. 
Aquest projecte compta amb el suport del Consell Comarcal de la Cerdanya, l’Associació Agroalimentària de Cerdanya, l’Ajuntament de Puigcerdà, Diputació de Girona i altres Ajuntaments de la comarca.

D’on venim?
La Fundació ADIS, creada l’any 2002, és una fundació sense ànim de lucre amb la finalitat d’afavorir a les persones amb diversitat funcional en la integració sociolaboral.
L’any 2016, fruit de la necessitat social de procurar la inserció laboral per a aquestes persones a la comarca, es va crear el projecte Incorpora’m, amb l’objectiu principal de facilitar que les persones amb diversitat funcional poguessin integrar-se al món laboral amb una ocupació de qualitat, a l’empresa ordinària o bé fent la transició en un centre especial de treball.

Els nostres valors:
-Cooperació 
-Confiança
-Proximitat
-Educació
-Qualitat
-Innovació i tradició
-Integració
-Sostenibilitat
-Ètica mediambiental

Podeu seguir-nos a:

 Instagram0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit