Comerç a casa

Comerç de La Cerdanya

Comerç de

Acadèmia System Puigcerdà

Acadèmia System Puigcerdà

Cultura i educació, Serveis
C/ Higini de Rivera, 3
972 140 306 / 637 839 957

Descripció

Des de l’ any 1990, el Centre Acadèmic System ha estat oferint suport escolar a nois i noies de totes les edats. Som un centre d’ ensenyament que des de fa 25 anys creix sobre el compromís de satisfer l’ objectiu acadèmic de cadascun dels seus alumnes.
També som centre col·laborador del Departament d’ Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i impartim cursos ocupacionals i de reciclatge. A través de l’ experiència hem creat unes bases educatives que garanteixen l’ èxit acadèmic dels nostres alumnes i que ens han permès obtenir la certificació ISO 9001: 2008 amb la finalitat de millorar de manera contínua, sempre respectant el marc legal establert. Així mateix, també som Centre Examinador ACTIC.

El Centre Acadèmic System basa el seu treball en tres pilars: seriositat, professionalitat i qualitat. A més a més, el nostre interès és el de treballar amb cada alumne de manera individual, detectant les seves necessitats específiques.
D’ altra banda, comptem amb equips d’ última tecnologia i amb una gran diversitat de material escolar de totes les assignatures i nivells per fer que cada classe sigui del tot rendible i, alhora, amena.

La Direcció del centre treballa en col·laboració amb tot el seu equip amb el convenciment que aquest és el millor camí per aconseguir una dinàmica de treball eficaç i d’ alta qualitat que ajudi a aconseguir un bon resultat acadèmic als nostres alumnes. 

Dades de contacte 
Telèfon: 972 140 306 / 637 839 957
Adreça electrònica: system@academiasystem.com

0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit