Comerç a casa

Comerç de La Cerdanya

Comerç de

2Sports, Martí Dena Lorca

2Sports, Martí Dena Lorca

Esport i oci
C/ Cami Ral, 34
660 875 237
660 875 237

Descripció

A 2SPORTS ens mou l'esport a l'aire lliure, especialment l'esquí i el ciclisme.

2SPORTS neix d'unes inquietuds pròpies després d'anys de formació, aprenentatge i exercint en els dos esports que m'apassionen.

Tot va començar en 2018, amb un projecte que em feia molta il·lusió i al mateix temps respecte, ja portava algun temps reflexionant sobre aquest tema, Què i Com, podia seguir creixent com a persona i com a aprenentatge i al mateix temps poder ensenyar i transmetre el que jo he après? Doncs bé, la resposta és aquí "2SPORTS" aquest és el meu projecte, un establiment on el meu equip i jo impartim classes i entrenaments d'esquí alpí i en ciclisme de la mateixa manera fem de guies i entrenadors.

D'altra banda, com no entenia obrir un negoci només per donar aquests serveis, en el mateix establiment tenim un petit comerç on llogar o comprar el material necessari per a poder realitzar la pràctica dels dos esports.

Per acabar diré que a l'equip de 2SPORTS ens agrada la natura i és per això que la nostra tasca és fomentar el respecte a l'entorn, des de 2SPORTS, aportem el nostre granet de sorra per a la cura de protegir el nostre planeta.


Activitats

A l'estiu, lloguer de bicis de Btt i e-bike i guiatges temàtics localment i comarcal.

A l'hivern, lloguer d'esquis i classes d'esqui per a tots els nivells i edats.


Correu: info@gmail.com

0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit