Comerç a casa

Compra a Cassà de la Selva

Compra a

Sol i Serena (Ratafia Malhivern)

Sol i Serena (Ratafia Malhivern)

Indústria alimentària, Tasta Cassà 2025
Ctra. Provincial, 151
668 526 984
info@soliserena.cat

Descripció

Sol i Serena (Ratafia Malhivern)

Sol i Serena Productes va ser fundada per l’Eduard Pla i Mestras l’any 2019 amb l’objectiu de comercialitzar la ratafia de tradició familiar, inspirada en la recepta d’en Francesc Pla i Rodas i la Isabel Mestras i Castañé.

Som una empresa familiar, en la qual diversos membres col·laborem en la producció d’una ratafia excel·lent. La Malhivern està basada en una fórmula premiada al concurs de la Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners; propera al territori i vinculada al món del suro de Cassà de la Selva, oferim un producte d’alta qualitat.

Ens movem pel territori participant en fires d’artesania al llarg de l’any. Per tal de tenir un compromís socialment responsable, col·laborem i som socis de la ONG HealthUsNepal, que advoca per una causa molt noble. L’associació, promoguda per en Marc Boix i Bruguera (amic nostre de la infància), treballa al nord-oest del Nepal, ajudant a millorar la salut de les persones que viuen en aquesta regió tan remota.

Ratafia Malhivern:

Graduació alcohòlica: 25% vol.

Volum: 70 cl.

Color: Ambre fosc

Taponament: Suro natural

Ingredients: Nous verdes, plantes aromàtiques, espècies, alcohol, aigua i sucre

Nota de tast:

Fresca, refrescant i molt agradable en boca. Hi destaca la menta, la marialluïsa, el poliol, la camamilla i la tarongina. Deixa un regust molt bo que fa venir ganes de prendre’n més. Té uns tocs àcids, amargs i amb un regust picant al final.

Recomanació:

Es recomana prendre-la sola o amb  gel i en un vas de vidre de boca ample perquè ajudi a ressaltar les aromes. Tipus zurito, sidra mini o jaumet.

Macerada en dipòsits d’acer inox durant uns 40 dies a “Sol i Serena” i xinxollant-la com marca la tradició.
Feta a partir de la recepta original d’en Francesc Pla i la Isabel Mestras, que van guanyar en diferents edicions el concurs de ratafies de Santa Coloma de Farners.

Primer premi: 1987 i 1988

Segon premi: 1989 i 1992

Tercer premi: 1993

L’etiqueta
Està inspirada en la ruta d’en Serrallonga, ja que en Francesc (que va ser president del Centre Excursionista Farners durant molts anys) va ser un apassionat de la figura, vida i mort de Joan Sala i Viladrau, àlies en Serrallonga, el bandoler més famós del s.XVII. Va promoure la recuperació de camins rals i la creació de la ruta d’en Serrallonga GR-178, que enllaça tot de llocs singulars i ermites de les Guilleries.




Xarxes socials:
0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit