Comerç a casa

Comerç de Caldes de Malavella

Comerç de

Atri Cultura i Patrimoni, SLU

Atri Cultura i Patrimoni, SLU

Cultura i educació, Esport i oci, Serveis, Turisme
C. Nou, 60, 2n
972 470 735
info@atri.cat

Descripció


Atri Cultura i Patrimoni és una empresa familiar especialitzada en patrimoni cultural, serveis d'arqueologia i història, especialment de la comarca de la Selva, comarques gironines i limítrofes. Ofereix serveis tècnics i professionals, i activitats i productes de turisme cultural. Les visites, rutes, experiències culturals i activitats didàctiques, de la mà d'historiadors i arqueòlegs, són de creació pròpia a partir de l'experiència i coneixement adquirits en els treballs realitzats.


SERVEIS GENERALS:

- Serveis tècnics i consultoria en l'àmbit de la gestió del patrimoni cultural, la història i l'arqueologia (excavacions, controls arqueològics, prospeccions, arqueologia vertical, etc.; recerca o investigació històrica, assessorament, etc.).

- Assessorament tècnic en obres (públiques o privades) i en projectes de rehabilitació d'edificis històrics (estudis arqueològics i històric - arqueològics d'edificis / masos / BCIL /BCIN, etc.)

- Productes i activitats de difusió, senyalització, dinamització i didàctica del patrimoni cultural. Visites i activitats escolars.

- Serveis i productes de turisme cultural. Creació i realització de visites, rutes i experiències culturals. Activitats per a grups privats, concertats o a mida.


Web Serveis Tècnics i Culturals: https://www.atri.cat
Web Turisme Cultural: http://www.experienciesculturals.cat

0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit