Descripció
Cal Tuset
El 1989 comencem la nostra activitat com a forners al cèntric carrer de Sant Pere, a Badalona, tocant la via comercial més transitada de la ciutat. El 1995 vam decidir buscar un lloc més tranquil per viure i treballar i ens traslladem a Castellfollit de la Roca, a la Garrotxa. A Castellfollit comprem una de les fleques del poble, coneguda com a Ca la Coloma. Naixia Cal Tuset.
A Cal Tuset comencem fabricant les típiques magdalenes rodones, però no resultaven atractives per als nostres clients. Jordi Tuset ambicionava convertir les magdalenes en un manresà deliciós, especial, que ataqués a qualsevol hora. I les magdalenes havien de tenir un encant especial, per això havien de presentar-se d'una manera atractiva. Naixien les magdalenes de Cal Tuset.
Així que optem per fer-les grans, gairebé gegants, amb quatre puntes i comercialitzar-les.
A poc a poc, els missíssims habitants de Castellfollit ens suggerien que les omplissin de xocolata o de poma. Fem cas a la clientela i, a dia d'avui, ja disposem de 24 varietats. Ells ens han ajudat a créixer.
La notícia de l'existència d'aquestes especials magdalenes ha traspassat fronteres tant nacionals com internacionals. Avui dia disposem de diversos establiments al mercat.
Les nostres magdalenes són conegudes també com «les del nadó». El 2002 naixia la nostra filla Gemma i vam decidir que més que venir amb un pa sota el braç vindria amb una magdalena. Un barret de cuiner i una expressió d'innocència ens han ajudat a transmetre els valors del nostre producte: tendresa, suavitat, familiaritat ... Així són les magdalenes Cal Tuset.
Xarxes socials: