Casa Juanita

Casa Juanita

Restauració
c. Pi i Ralló, 7
972 62 20 13

Descripció

L'any 1978 en Carles Barreda i la Juanita van obrir El Bodegón, un bar amb tapes i bodega en una edificació del segle XVII.

En Barreda va fer un forn on es feia menjar per a les 3 taules que hi havia, mentre que la resta del local era ple de bocois de vi. Posteriorment se’n va fer càrrec la Juanita, que amb el pas dels anys va anar traient bocois per deixar pas a més taules, donat que com a restaurant començava a ser conegut. Així doncs el bar amb tapes anomenat El Bodegón va anar deixant pas al restaurant més conegut a la zona com Casa Juanita. 
A banda de les tapes es feien amanides, escalivada i peix, que posteriorment es va ampliar a carns com l’entrecot o xai de pastors locals. Tot i això el peix de roca és el predominant de la carta.

Actualment el restaurant Casa Juanita el porta en Jordi Barreda, fill de la Juanita. Per anar introduint canvis, en Jordi va provant plats, especialment de cara a la Campanya Gastronòmica del Peix de roca de Begur, tot i que hi ha plats que es mantenen per la seva gran acceptació, com l’amanida d’estil andalús de la Juanita.0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió

Copyright © 2022 Begur. All rights reserved.