Comerç a casa

Comerç de Banyoles
Òptica Milent

Òptica Milent

Benestar i salut
638 837 688

Descripció

US PRESENTEM L’EQUIP ÒPTICA MILENT!

Una mica d’història…

Òptica Milent va ser creada l’any 1981 per Marina Clavaguera,  obrint la primera òptica a Caldes de Malavella.

En l’actualitat…

L’equip Òptica Milent compte amb 23 persones treballant al servei dels nostres clients a les nostres òptiques de Caldes de Malavella, Cassà de la Selva, Llagostera, Anglès, Vidreres, Sant Feliu de Guíxols, Santa Coloma de Farners i Banyoles.

  • LA NOSTRA MISSIÓ: Volem millorar la visió dels nostres clients assessorant-los en moda i en qualitat de producte, estant sempre a la avantguarda de les innovacions i tendències del nostre sector, sempre aconsellats pels nostres professionals.
  • LA NOSTRA VISIÓ: Som  líders en el sector de la òptica a la província de Girona. No només busquem sempre la satisfacció dels nostres clients sinó que també volem que els nostres treballadors estiguin orgullosos de formar part de la empresa.
  • I EL MÉS IMPORTANT… ELS NOSTRES VALORS!

Professionalitat: El nostre equip de professionals format per òptics-optometristes col.legiats i personal d’atenció al client busca la millor solució per cada persona, perquè el que més ens importa és que surtiu de la nostres òptiques satisfets.

Tracte Proper:  Són molts anys! Coneixem bé els nostres clients i les seves famílies, ens agrada que se sentin en confiança.

Qualitat: Treballem: Treballem amb marques de qualitat i oferim els millors productes del nostre sector.

Innovació:  Una de les coses que els nostres clients poden corroborar és que sempre els oferim en primícia les novetats i tendències, per tal que puguin gaudir dels millors productes abans que els altres.

Equip Humà:  Sense dubte, l’ànima de l’empresa són les persones que treballen en cada una de les nostres òptiques.


Óptica Milent - Cassà de la Selva - Optica Milent

0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit