Comerç a casa

Comerç de Banyoles
La Porta del Món

La Porta del Món

Bars i Restaurants
872072211

Descripció

Bar-restaurant La Porta del Món

C/Josep Mª Bohigas, 30

 

RESERVES

 

872072211

 

laportadelmoncoop@gmail.com

 

HORARIS

 

de Dimecres a Diumenge

 

(de 12h a 17h)

 

 

Bar-restaurant cooperatiu sense ànim de lucre gestat i parit per dones de la ciutat de diferents orígens socials i culturals, sovint amb dificultats per transcendir l'àmbit familiar i inserir-se a l'àmbit laboral.

 

Les dones que tiren endavant La Porta del Món no només tenen altes capacitats culinàries sinó també, i sobretot, una vitalitat, fermesa i potència que s’alça amb un poder al qual no es pot ni s’ha de renunciar. És una expertesa profunda i humil alhora, que sens dubte deriva d’una memòria silenciosa de generacions de dones, de mares i àvies, que s’han entregat en cos i ànima a les cures de les persones del seu voltant.

 

A La Porta del Món som, cuinem i servim per lluitar per la dignitat i la justícia social. I no només perquè el restaurant sigui un espai de treball digne per a dones amb vulnerabilitat social, sinó que també gira entorn el concepte de cuina amb valors, per treballar amb productors de proximitat que aposten per un consum conscient. Projectes cooperatius com La Sobirana o FdL Beer Project, formatges artesans de l’Empordà, carns i fruites i verdures de proximitat o pa artesà fet per les mateixes cuineres són matèria bàsica d’una cuina que ofereix plats del món i de gastronomia catalana. A sala, cura, respecte i somriures.

0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit