Comerç a casa

Comerç de Banyoles
Gimnàs Triops

Gimnàs Triops

Oci i esport
Carrer del Dr. Mascaró, 23
972575352
660775070

Descripció

TRIOPS + és un gimnàs situat a la ciutat de Banyoles, amb més de 30 anys d’experiència, que promou l’activitat física per aconseguir un estil de vida saludable.

Ofereix un servei que permet a les persones, de tots els públics i amb inquietuds diferents, aconseguir està en forma mitjançant l’activitat física i la diversió.

Fa 5 anys, amb la voluntat de millorar i evolucionar, van iniciar la reforma de les instal·lacions del centre i van potenciar, en qualitat i quantitat, l’oferta de serveis. A més de disposar d’entrenaments personalsactivitats dirigides i assessorament en dietètica i nutrició, t'ofereixen la possibilitat de gaudir de diferents programes de salut per complementar els serveis convencionals. Programes dirigits per un equip que els caracteritza la innovació, la qualitat professional, la personalització i la relació especial que s’estableix entre aquest i les persones que confien amb nosaltres.

Amb aquest saber fer i l’actitud constant d’evolució, TRIOPS + ha aconseguit fidelitzar una gran quantitat d’abonats i consolidar la marca per a mantenir-se com a gimnàs de referència a la província de Girona.

0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit