Comerç a casa

Comerç d' Arbúcies
La Madonna Orgasmik Pizza

La Madonna Orgasmik Pizza

Alimentació i celler, Cafeteria i restauració, Artesania local
C. Ramón Pagès, 3
622 233 417
622 233 417

Descripció

Pizzeria Art-I-Sana especialista en servei d'àpats i esdeveniments. Actualment fem les nostres pizzes al forn de llenya envasades al buit sota comandes setmanals.

Des de 2008 hem participat en les millors fires i esdeveniments del país.  Ens avalen 12 anys d'experiència en la nostra transformació constant per oferir millors productes i per cuidar el vincle que ens uneix amb els nostres clients.


Diuen de les nostres pizzes que són #orgasmikfood. Senyal que ens diferencia a la resta de mercat.
I és que les pizzes de la Madonna estan fetes amb molt d'Amor i Humor. Elaborades artesanalment amb els millors productes ecològics o de proximitat. Les nostres receptes sempre van ser innovadores respecte a les tendències culinàries del moment.

Atesala situació de crisi actual i la impossibilitat de continuar treballant en esdeveniments, ens hem reinventat. I fem les nostres pizzes sota comanda envasades al buit amb servei a domicili, llestes per a donar un últim toc al forn o congelar i degustar quan vingui de gust.

Els dilluns llencem ofertes i la carta de pizzes, i recollim les comandes fins al dimecres. Els dijous i divendres, les elaborem i les lliurem directament a les vostres llars.

Mètodes de pagament: lliurament a domicili en metàl·lic


Segueix-nos en les xarxes i participa en els nostres concursos!


la.madonna.pizza@gmail.com


0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit