Comerç a casa

Comerç d' Arbúcies
Assessoria i Finques Valls

Assessoria i Finques Valls

Altres serveis
C. Camprodon, 10
972 162 719
660 729 510

Descripció

GESTORIA VALLS: Serveis de gestoria administrativa, assessoria d'empreses i particulars en els àmbits fiscal, mercantil, laboral i comptable;  assegurances generals (vehicles, llars, comunitats, accidents, salut, etc.) Professionals de confiança per a gestionar els vostres interessos. Al vostre servei des de l'any 1993.

Som membres del Col·legi d'economistes de Catalunya,  del Col·legi oficial de gestors administratius de Catalunya, i del Col·legi de mediadors d'assegurances de Girona.  


FINQUES VALLS - La Selva: Agència immobiliària que presta els serveis de compravenda i lloguer de tot tipus d'immobles (pisos, cases, locals, terrenys, masies, naus, etc) en la comarca de la Selva interior i especialment als municipis d'Arbúcies i rodalies).  

Som l'agència immobiliària professional fruit del treball realitzat en el sector de la intermediació immobiliària des de l'any 1995, en l'àmbit local i comarcal (la Selva, Girona), adquirint un lloc rellevant en el mercat immobiliari, gràcies a l'esforç i compromís dels membres de la nostra organització.

Pertanyem al Col·legi d'agents de la propietat immobiliària de Girona, amb el núm. GI-532, i estem inscrits al Registre d'agents immobiliaris de Catalunya amb el núm.1788.

Tots els preus es fixaran específicament per a cada servei, de forma personalitzada.


0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit