Comerç a casa

Comerç d'Agullana
MUDA - Vedella d'Agullana

MUDA - Vedella d'Agullana

Alimentació
Can Genís
647 209 135

Descripció

El ramat (Mu)DA viu en llibertat, al bosc i els prats. Així, la cria es desenvolupa respectant el comportament dels remugants evitant estres i sense necessitat d’antibiòtics. 

Les vaques i els vedells s’alimenten a les pastures i amb farratge ecològic que produïm sense adobs ni tractaments químics. Per l’engreix hi afegim suplement de cereal.

Comercialitzem carn de vedelles nascudes, criades i engreixades a casa. De casa nostra, a casa vostra, aquest producte és el que et portem a casa.

La ramaderia extensiva contribueix a reduir la carrega de combustible dels nostres boscos i a mantenir els prats, facilitant la prevenció i extinció d’incendis tot l’any.

(Mu)DA volem mantenir l’activitat agricola i ramadera de Can Genis i la dels masos de l’entorn, ubicats als municipis d’Agullana i Darnius.

Els suplements de farratge que no podem produïr els comprem a productors ecològics de l’Empordà. Per tancar el cicle, confiem en escorxadors i obradors de l’Empordà on el tratcte a la vedella és individualitzat.
0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit