Diables, dimonis i altres bèsties Albert Quintana - Gra de Sorra
Albert Quintana - Gra de Sorra-Diables, dimonis i altres bèsties
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Aquesta sessió de contes és un homenatge als dimonis, dimoniets i diablots que podem trobar a prop de casa i arreu del món. Per explicar-vos aquests contes farem un viatge, de llarg recorregut, per diferents històries i llegendes d’aquí i d’allà: n’hi ha tantes que no ens les podrem acabar! També us he de confessar que amb aquestes històries us haureu de tapar una mica el nas. Ja ho diuen, que quan el dimoni està a prop tot fa pudor de sofre. «Mal llamp us enganxi! I va desaparèixer, deixant darrere d’ell una forta pudor de sofre.»

Currículum

Fa més de quinze anys que em vaig iniciar en el món dels contes i del teatre. Ha plogut molt des de llavors; tot i això, continuo descobrint, i gaudint-ne, les meravelles que suposa narrar i posar-me davant del públic per explicar contes. Explico contes populars, àlbums il·lustrats i contes d’autor. He narrat en biblioteques, escoles, teatres i en molts racons i raconets de pobles de Girona i Catalunya. Vaig estudiar interpretació a El Galliner, al Col·legi del Teatre i als estudis de Txiki Berraondo, entre d’altres. I vaig ampliar la formació amb altres cursos i tallers d’altres disciplines i reciclatge teatral. He treballat a TV3, al TNC i en projectes creatius i grupals. Vaig estudiar educació infantil, tinc un postgrau en pedagogia teatral de l’Institut del Teatre de Vic i un postgrau en intel·ligència emocional de la Universitat de Girona (UdG).

He col·laborat amb Creu Roja, Fundació Pere Tarrés, Dipsalut, Entitats, Kilalia, escola de lleure Galligants i altres projectes: hi he fet tallers d’emocions, gènere i altres activitats pedagògiques o creatives.

Fitxa artística
Autoria:Gra de Sorra
Direcció:
Actor/Actriu:1
Durada de l'espectacle:50 min
Públic:
Edats:A partir de 5 anys (CI, CM i familiar)
Fitxa tècnica
Mides escenari:3 m x 3 m
Temps de muntatge:30 min
Temps de desmuntatge:15 min
Requeriments tècnics per l'espaiEquip de so en espais grans o exteriors.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Albert
Nom del grup:
Albert Quintana - Gra de Sorra
Telèfon mòbil:
675731363
Adreça electrònica:
hola@gradesorra.cat
Municipi:
L'Escala
Codi postal:
17130
Web:
www.gradesorra.cat
Import del caixet
200 euros
No exempt d'IVA (10 %)
Etiquetes
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions