Els Atrapasomnis, música i animació familiar-Atrapa la festa!!
Grup professional
TeatreMúsica
Apte per a biblioteques
Públic familiar
Sinopsi


Els Atrapasomnis portem totes les nostres aventures i cançons amb una banda de diferents formats i disposats a atrapar la festa. Amb els personatges que ens acompanyen a tots els espectacles, cantarem i ballarem els nostres èxits i altres cançons populars conegudes. Es tracta d’un espectacle amb moviment i adequat per a totes les edats. La serp Siseta, Els cowboysLa sabataLa foca Filomena, el popurri tradicional, La Marieta discoteca i moltes més sonaran amb molt i molt de ritme.

En aquest espectacle, molt participatiu i dinàmic, les famílies participen en molts moments amb danses, jocs i cançons. Atrapa la festa desprèn l’essència de tots els espectacles dels Atrapasomnis.

Els objectius d’aquest espectacle són fomentar el respecte i la cooperació entre totes les persones i fer conèixer les diferents tradicions.

És adaptable a trio i banda amb cinc components, i es pot tocar tant a escoles, llars d’infants i celebracions temàtiques com per carnestoltes, la castanyada o Nadal.Currículum

Durant el febrer del 2013, neix la companyia d’espectacles Els Atrapasomnis amb L’aventura de somiar, un espectacle de petit format amb dos músics. Els anys 2015 i 2016 la companyia incorpora dos nous espectacles: Amunt, amunt, quina festa i L’hora dels somnis. A partir de l’abril del 2017 i després de més de tres-cents concerts, fa el gran salt i publica el seu primer disc, L’hora dels somnis, en què podem trobar un recull de cançons pròpies de diferents estils musicals. Durant aquest període la companyia presenta l’espectacle Atrapa la festa, amb una formació de trio i banda. El 2020, i després de la gran acollida del seu primer llibre disc (amb 2.500 còpies venudes), la companyia publica el segon: Anem amunt!!, amb un gran missatge de cooperació i ajuda per aconseguir tot el que ens proposem a la vida. A partir d’aquest nou treball, la companyia presenta un concert de gran format amb set músics dalt de l’escenari i una gran escenografia, Anem amunt!! Actualment la companyia s’ha consolidat dins de l’animació infantil i familiar, i moltes de les seves cançons (com «La serp Siseta», «La Marieta discoteca» o «En Rock el cargol») ja formen part del repertori de moltes famílies.

Fitxa artística
Autoria:Jordi Masferrer i Pau Boïgues
Direcció:
Actor/Actriu:Jordi Masferrer
Actor/Actriu:Pau Boïgues
Actor/Actriu:Malva Vila
Actor/Actriu:Marc Sánchez
Actor/Actriu:Anna Fusté
Tècnic/a so/llum:Albert Cortada
Vestuari:Carme Puigdevall
Compositor/a:Jordi Masferrer i Pau Boïgues
Disseny:Lu Garriga
Durada de l'espectacle:Entre 60 i 70 min
Públic:Familiar
Edats:De 2 a 12 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:6 m x 4 m
Temps de muntatge:1 h 30 min
Temps de desmuntatge:1 h
Requeriments tècnics per l'espaiPer a espais molt grans, consulteu l’especificació tècnica (rider) a la nostra web: www.elsatrapasomnis.cat Per a l’empresa de so externa podeu consultar la nostra especificació tècnica (rider) a la nostra web: www.elsatrapasomnis.cat Fem la proposta següent. Equips de so Empresa de so professional: equip petit, 600 euros + desplaçament Empresa de so professional: equip gran penjat, 1.100 euros + desplaçament Equip propi de la companyia per a espais petits: per cobrir 100 persones i uns 10/15 metres, 350 euros
Dades de contacte
Nom de contacte:
Jordi Masferrer
Nom del grup:
Els Atrapasomnis, música i animació familiar
Telèfon mòbil:
620689664
Adreça electrònica:
info@elsatrapasomnis.cat
Municipi:
La Cellera de Ter
Codi postal:
17165
Web:
www.elsatrapasomnis.cat
Import del caixet
2.200 euros
Exempt d'IVA
Etiquetes
Espectacle de carrer
Espectacle musical
Espectacle de carrer
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions