Dr. Jack, de Harold Lloyd (projecció amb música en directe) Ferran Aran
Ferran Aran -Dr. Jack, de Harold Lloyd (projecció amb música en directe)
Grup professional
Música
Apte per a biblioteques
Públic familiar
Sinopsi

Dr. Jack, de Harold Lloyd és la projecció d’aquest còmic llargmetratge, del 1922, amb la interpretació, amb piano i en directe, de la música creada especialment per a aquest projecte. Harold Lloyd és el còmic més taquiller del triumvirat amb Chaplin i Keaton. Inicia la carrera seguint el solc del gran Charles Chaplin, però, per allunyar-se d’aquell personatge, Lloyd es col·loca unes ulleres, un barret de palla i adopta les característiques psicològiques del ciutadà mitjà, del qual destaca una personalitat tímida però alegre, solitària i aventurera. En les seves projeccions, Harold Lloyd demostra el seu dinamisme, la seva vitalitat i la seva capacitat física, que el porten a gravar les situacions còmiques que sorprenien i feien admirar el públic a parts iguals.

Currículum

Músic, intèrpret i creador, de ben jove m’endinso en el món de la música especialitzant-me en piano al Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona i inicio la carrera professional dalt els escenaris a l’edat de quinze anys.

He dirigit diverses formacions musicals i n’he format part, i, en els darrers temps, m’he orientat més cap al vessant creatiu. He compost la música per a diferents projectes empresarials, espectacles i documentals històrics i, el 2020, he celebrat els trenta anys com a músic professional amb l’edició del meu primer àlbum de mantres, titulat Sound Of Soul - Sadhana.

Llicenciat en administració i direcció d’empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona, m’interesso pel món de l’autoconeixement i l’autodescobriment. Obtinc el Màster Practitioner en PNL i el Màster Coaching en PNL, que, entre d’altres, són els impulsors per dur a terme la meva activitat actual: l’acompanyament de persones per mitjà del coaching i la teràpia.

En formació i renovació contínua, genero el meu sistema terapèutic propi, que utilitzo en les meves sessions, en què la música té una gran presència.

En el meu bagatge personal i professional he pogut experimentar com la música ens connecta amb l’ànima i ens fa sentir tot un món de sensacions i d’emocions que podràs viure en les meves creacions i interpretacions en directe.

Et proposo experimentar-ho!

Fitxa artística
Autoria:Ferran Aran Gibert
Direcció:
Compositor/a:Ferran Aran
MUS:Ferran Aran
Durada de l'espectacle:1 h
Públic:Familiar
Edats:Infantil, familiar i adults
Fitxa tècnica
Mides escenari:Espai adequat per a projecció cinematogràfica i piano
Temps de muntatge:30 min
Temps de desmuntatge:10 min
Requeriments tècnics per l'espaiPiano, pantalla i projector
(Possibilitat de portar teclat propi)
Dades de contacte
Nom de contacte:
Ferran Aran
Nom del grup:
Ferran Aran
Telèfon mòbil:
696373623
Adreça electrònica:
ferrancoaching@gmail.com
Municipi:
Girona
Codi postal:
17003
Web:
Import del caixet
800 euros
No exempt d'IVA (10 %)
Etiquetes
Espectacle de carrer
Moderna o popular
Auditori
Valoracions
0 / 5
0 valoracions