L'aventura inacabada! (joc dinamitzat) Albert Quintana - Gra de Sorra
Albert Quintana - Gra de Sorra-L'aventura inacabada! (joc dinamitzat)
Grup professional
TeatreTaller
Apte per a biblioteques
Públic familiar
Sinopsi

A l’estil dels famosos llibres de lectura «Tria la teva aventura», us presentem L’aventura inacabada!, una activitat ludicocreativa en què els participants es convertiran en creadors de l’aventura que els han començat a explicar. El joc comença amb el narrador/dinamitzador explicant el principi d’un conte, segons l’aventura escollida, però, a diferència d’una sessió de contes convencional, el narrador/dinamitzador cedirà el protagonisme del conte als oients/jugadors. L’objectiu dels participants és ajudar el narrador/escriptor a acabar el conte que crea. Però, per fer-ho, hauran de resoldre els reptes, les preguntes que els aniran plantejant, i acabar construint un conte i convertir-se en el millor guionista. Hi ha les opcions d’aventures per jugar següents: L’illa del tresor, El poble rebel, El bosc encantat.

Currículum

Fa més de quinze anys que em vaig iniciar en el món dels contes i del teatre. Ha plogut molt des de llavors; tot i això, continuo descobrint, i gaudint-ne, les meravelles que suposa narrar i posar-me davant del públic per explicar contes. Explico contes populars, àlbums il·lustrats i contes d’autor. He narrat en biblioteques, escoles, teatres i en molts racons i raconets de pobles de Girona i Catalunya. Vaig estudiar interpretació a El Galliner, al Col·legi del Teatre i als estudis de Txiki Berraondo, entre d’altres. I vaig ampliar la formació amb altres cursos i tallers d’altres disciplines i reciclatge teatral. He treballat a TV3, al TNC i en projectes creatius i grupals. Vaig estudiar educació infantil, tinc un postgrau en pedagogia teatral de l’Institut del Teatre de Vic i un postgrau en intel·ligència emocional de la Universitat de Girona (UdG).

He col·laborat amb Creu Roja, Fundació Pere Tarrés, Dipsalut, Entitats, Kilalia, escola de lleure Galligants i altres projectes: hi he fet tallers d’emocions, gènere i altres activitats pedagògiques o creatives.

Fitxa artística
Autoria:Gra de Sorra
Direcció:
Actor/Actriu:1
Director/a:1
Durada de l'espectacle:1 h
Públic:Familiar
Edats:A partir de 10 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:Cadires, taules i punt de llum.
Temps de muntatge:30 min
Temps de desmuntatge:15 min
Requeriments tècnics per l'espaiEl pressupost no inclou l'equip de so ni el micròfon de diadema. En cas que estiguéssiu interessats/interessades que la companyia se'n fes càrrec, hi ha l'opció de llogar-ho.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Albert
Nom del grup:
Albert Quintana - Gra de Sorra
Telèfon mòbil:
675731363
Adreça electrònica:
hola@gradesorra.cat
Municipi:
L'Escala
Codi postal:
17130
Web:
www.gradesorra.cat
Import del caixet
200 euros (consulteu grups grans)
No exempt d'IVA (10 %)
Etiquetes
Contes i Narracions
Taller de contes
Taller de lectura
Taller d'arts
Valoracions
0 / 5
0 valoracions