VI vim H6 Clown
H6 Clown-VI vim
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Es tracta d’un espectacle de contes amb música per a adults: contes i textos per a adults que giren al voltant de la temàtica del món del vi, que van maridats amb cançons de taverna i de cabaret. Eva Trullàs i Anna Casals ofereixen una sessió de petit format, elegant i divertida per anar més enllà de la literatura, amb denominació d’origen.

Currículum

Anna Casals és clown i actriu, titulada per l’escola El Timbal de Barcelona i sòcia de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC). Ha cursat els estudis de postgrau en teatre i educació a l’Institut del Teatre de Vic, així com diferents estudis de veu i correcció postural a la Fundació Universitat de Girona. També ha fet cursos de tècnica Alexander, dansa contemporània, doblatge i cant. Com a pallassa va treballar amb la companyia Cop de Clown.


Raúl Martínez és clown i actor, i fa diversos tallers i cursos de formació teatral a l’escola de teatre El Galliner (teatre gestual, clown, etc). També participa en diversos tallers fets per Planeta Impro, El Terrat, Produccions Pears, Guillem Albà i Julien Cottereau.

Fitxa artística
Autoria:Anna Casals i Eva Trullàs
Direcció:
Durada de l'espectacle:1 h
Públic:Adults
Edats:De 18 a 99 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:3 x 3 m com a mínim
Temps de muntatge:1 h
Temps de desmuntatge:1 h
Dades de contacte
Nom de contacte:
Raúl Martínez Monje
Nom del grup:
H6 Clown
Telèfon mòbil:
648584221
Adreça electrònica:
h6clown@hotmail.com
Municipi:
Arbúcies
Codi postal:
17401
Web:
www.h6clown.com
Import del caixet
Consulteu-lo
No exempt d'IVA (%)
Etiquetes
Espectacle musical
Valoracions
0 / 5
0 valoracions