Tribute to Horace Silver (quintet) Alexandre Carbonell
Alexandre Carbonell-Tribute to Horace Silver (quintet)
Alexandre Carbonell-Tribute to Horace Silver (quintet)
Alexandre Carbonell-Tribute to Horace Silver (quintet)
Alexandre Carbonell-Tribute to Horace Silver (quintet)
Grup professional
Música
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Aquest projecte neix l’estiu del 2019 fruit de la producció pròpia de la Jazzejada de Vilamaniscle en la seva 12a edició per retre un homenatge al prolífic compositor i pianista Horace Silver. Benet Palet a la trompeta, Carles Pineda al saxo alt, Alexandre Carbonell al piano, Joan Martí al contrabaix i Santi Colomer a la bateria ens obsequien amb un recull dels temes més coneguts i altres d’inèdits d’aquest magnífic músic. El cuiner del jazz, com li agradava anomenar-se, deia que «al jazz li cal una mica de picant; si no, no té gust de res». Aquesta és l’essència que aquest quintet de músics del país vol transmetre a l’espectador.

Currículum

Tota una vida dedicada a la música des de l’edat de 5 anys: va començar els estudis de piano amb formació de música clàssica fins a dedicar-se al jazz i altres estils de música moderna, sempre conservant el fil conductor de la improvisació. Amb més d’una vintena de discs enregistrats, ha format part de molts grups i ha treballat amb músics de la talla de Perico Sambeat, Guillermo Klein, Jordi Rossy, Maceo Parker, Carles Benavent, David Pastor, Guillermo Calliero, Horacio Fumero, Laura Simó. És membre de la Girona Jazz Project des dels inicis, premi al millor disc de jazz dels premis Enderrock 2011, sota la direcció de Guillermo Klein. També destaca la seva faceta com a organista, amb diferents formacions de jazz i gospel, i destaquen actuacions amb Maceo Parker o l’enregistrament d’un disc a trio amb Trianglezz, amb composicions pròpies. El seu darrer treball és una obra amb piano sol dedicada al pianista Chick Corea en què interpreta les seves Children Songs. Aquí podreu trobar tres espectacles de producció pròpia: amb piano sol, amb el seu trio i un tribut al pianista Horace Silver a quintet.

Fitxa artística
Autoria:De l’intèrpret
Direcció:
MUS:Benet Palet (trompeta)
MUS:Carles Pineda (saxo alt)
MUS:Alexandre Carbonell (piano)
MUS:Joan Martí (contrabaix)
MUS:Santi Colomer (bateria)
Durada de l'espectacle:1 h 15 min
Públic:
Edats:Totes les edats
Fitxa tècnica
Mides escenari:Dimensions de l’escenari: 5 x 7 m
Temps de muntatge:30 min
Temps de desmuntatge:30 min
Requeriments tècnics per l'espaiPiano de mitja cua o vertical. En cas de no disposar ne, es farà amb piano digital Kawai MP5 de molt bona qualitat. Depèn de l’espai, un equip de sonorització mínim.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Alexandre Carbonell
Nom del grup:
Alexandre Carbonell
Telèfon mòbil:
639115179
Adreça electrònica:
alexandrecarbonell@icloud.com
Municipi:
Vilamaniscle
Codi postal:
17781
Web:
https://alexandrecarbonell.bandcamp.com/album/childrens-song
Import del caixet
950 euros
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Moderna o popular
Valoracions
0 / 5
0 valoracions