Alex Carbonell trio Alexandre Carbonell
Alexandre Carbonell-Alex Carbonell trio
Alexandre Carbonell-Alex Carbonell trio
Alexandre Carbonell-Alex Carbonell trio
Grup professional
Música
Apte per a biblioteques
Sinopsi

En aquest nou projecte personal a trio les sinergies de la música, l’amistat i les coses que encara tenim a dir es plasmen en un concert molt agradable i emotiu. Amb grans músics i amics d’anys que són el Joan Marti i el Cèsar Martínez, tot aquest discurs musical es fa realitat. Jazz, bossa nova, fusió amb arranjaments propis és el llenguatge que emprem per comunicar-nos amb el públic. Vagi de gust!

Currículum

Tota una vida dedicada a la música des de l’edat de 5 anys: va començar els estudis de piano amb formació de música clàssica fins a dedicar-se al jazz i altres estils de música moderna, sempre conservant el fil conductor de la improvisació. Amb més d’una vintena de discs enregistrats, ha format part de molts grups i ha treballat amb músics de la talla de Perico Sambeat, Guillermo Klein, Jordi Rossy, Maceo Parker, Carles Benavent, David Pastor, Guillermo Calliero, Horacio Fumero, Laura Simó. És membre de la Girona Jazz Project des dels inicis, premi al millor disc de jazz dels premis Enderrock 2011, sota la direcció de Guillermo Klein. També destaca la seva faceta com a organista, amb diferents formacions de jazz i gospel, i destaquen actuacions amb Maceo Parker o l’enregistrament d’un disc a trio amb Trianglezz, amb composicions pròpies. El seu darrer treball és una obra amb piano sol dedicada al pianista Chick Corea en què interpreta les seves Children Songs. Aquí podreu trobar tres espectacles de producció pròpia: amb piano sol, amb el seu trio i un tribut al pianista Horace Silver a quintet.

Fitxa artística
Autoria:De l’intèrpret
Direcció:
MUS:Alexandre Carbonell (piano)
MUS:Joan Martí (contrabaix i baix elèctric)
MUS:Cèsar Martínez (bateria)
Durada de l'espectacle:1 h 15 min
Públic:
Edats:Totes les edats
Fitxa tècnica
Mides escenari:Dimensions de l’escenari: 4 x 6 m
Temps de muntatge:30 min
Temps de desmuntatge:30 min
Requeriments tècnics per l'espaiPiano de mitja cua o vertical. En cas de no disposar ne, es farà amb piano digital Kawai MP5 de molt bona qualitat. Depèn de l’espai, un equip de sonorització mínim.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Alexandre Carbonell
Nom del grup:
Alexandre Carbonell
Telèfon mòbil:
639115179
Adreça electrònica:
alexandrecarbonell@icloud.com
Municipi:
Vilamaniscle
Codi postal:
17781
Web:
https://alexandrecarbonell.bandcamp.com/album/childrens-song
Import del caixet
575 euros
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Moderna o popular
Valoracions
0 / 5
0 valoracions